پاورپوینت اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی.PPT

با سلام و خیر مقدم،در این پست توضیحات فایل پاورپوینت اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی.PPT قابل رویت می باشد برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه نمایید.
پاورپوینت اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی.PPT|1023141|mpl

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل: ppt _ pptx

( قابلیت ویرایش )

قسمتی از اسلاید متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 21 صفحه

بسم الله الرحمن الرحیم اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی انتخاب صحیح آب وزمین و رعایت کامل استانداردهای بهداشتی در ساخت استخرها کانال بتنی یا خاکی جهت هدایت آب احداث استخرهای روسوبگیر: ته نشين شدن مواد معلق در آب ورودی - ذخیره آب جهت استفاده در مواقع ضروری دریچه ورودی دریچه خروجی 1- تنظیم سطح آب استخر 2- تخلیه سریع آب استخر در مواقع ضروری 3- تخلیه رسوبات و باقیمانده مواد غذایی کف استخر 4- جلو گیری از خروج ماهیان شیب کف استخر ایجاد یک کانال در کف استخر جهت سهولت در تخلیه آب استخر و صید ماهی خشک کردن کف استخر به وسیله نور خورشید شخم زدن : مناسبترین عمق شخم 15-10 سانتی متر آهک پاشی جهت کنترل PH میزان آهک موردنیاز معمولا بین 2-1 تن در هکتار بوده که با توجه به PH خاک استخر تعیین می گردد.در صورت مصرف بیش از 2تن در هکتار بهتر است ابتدا استخر به عمق 20 سانتیمتر آبگیری شده و پس از تخلیه آن مجددأ آبگیری شود.
کنترل روزانه دما ، اکسیژن: به وسیله اکسیژن متر دیجیتال کنترل روزانه PH : مناسبترین PH برای ماهیان گرم آبی 5/8-7 می باشد. نصب توری در ورودی آب استخرها جهت جلوگیری از ورود ماهیان و سایر موجودات هرز نصب توری های ویژه حائز اهمیت است .
این توری ها باید روزانه پس از هر آبگیری مورد بازدید قرار گیرد و کلیه جانوران هرز موجود در آن جمع آوری و معدوم گردد.
در صورت ورود ماهیان هرز و موجوداتی مانند مار، غورباقه و لاک پشت به استخر باعث خسارت هایی به تولید می شوند که این خسارت ها عبارتند از:1- به عنوان رقیب بخشی از غذای ماهیان پرورشی را مصرف می کنند.2- باعث انتقال انواع آلودگی های انگلی وعفونی به ماهیان پرورشی می شوند.3- از لارو وبچه ماهیها تغذیه نموده و باعث کاهش تولید می شود. سمپاشی استخرها قبل از ذخیره سازی لارو و همدمایی لاروها در هنگام سمپاشی استفاده از ماسک و همچنین در نظر گرفتن جهت وزش باد از اهمیت زیادی برخوردار است. سم مورد استفاده معمولا تری کلروفون با غلظت 25/0 تا 5/0 قسمت در میلیون است. همدمایی آب حامل لارو و آب استخر : حداکثر مجازاختلاف درجه حرارت یک درجه سانتی گراد می باشد. تغذیه و رعایت استانداردهای بهداشتی در نگهداری غذای ماهیان - روشهای غذا دهی: 1- غذاهای زنده : با غنی سازی آب استخرها به وسیله کودهای آلی ومعدنی تأمین می گردد. 2- غذای دستی : كه به سه روش در اختيار ماهيان قرار مي گيرد. براي تغذيه ماهيان بزرگ از غذاهاي پلت استفاده مي‌شود.
برای تغدیه بچه ماهیان و لاروها غذا را به صورت خمیر در دسترس ماهیان قرار می دهند.پخش غذا به صورت پودر در محل تجمع لاروها در حاشیه استخر ها .میزان غذای روزانه ماهیان با توجه به دو فاکتور درجه حرارت آب و اندازه ماهی تعیین می گردد.
- اضافه نمودن مولتی ویتامین و مواد معدنی مورد نیاز ماهی در غذا- نگهداری غذا در محیط خشک و خنک بررسی وضعیت سلامتی و روشهای درمان - استخرهای قرنطینه - نمو نه برداری از ماهیان و انجام آزمایش جهت بررسی وضعیت سلامت ماهیان روش‌هاي درمان دارويي بيماري‌ها: 1- درمان شیمیایی خارجی : عبارت است از مجاورت ماهی با ماده ضد عفونی

متن بالا فقط قسمتی از محتوی متن پاورپوینت میباشد،شما بعد از پرداخت آنلاین ، فایل را فورا دانلود نمایید

لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود پاورپوینت: توجه فرمایید.


دانلود فایل پرداخت آنلاین



مطالب دیگر:
📗بررسی روش های استفاده از موبایل در ایران📗تحقیق در مورد عجایب هفتگانه جهان📗بررسی عرصه ها و آفاق اعجاز قرآن📗بررسی علم در یونان و هند📗عملكرد فیزیكی بخش كشاورزی واحد هومند آبسرد سال 1382📗بررسی نقش و كاربری فضای تفریحی و باز در شهر📗بررسی صنایع دستی كردستان📗بررسی ماگما و انواع و ترکیب شیمیایی آنها و نگاهی بر آشیانه های ماگمایی📗بررسی طراحی لباس و خدمات و استانداردها و بازار آن و نگاهی بر تشکیل و طراحی کارگاه و فروشگاه طراحی📗بررسی ریخته گری (متالوژی) و خدمات و و بازار آن و نگاهی بر طراحی محیط کار آن📗بررسی طراحی صنعتی و استانداردهای کاری و بازار و فروش محصولات و بررسی بر سیستم CRM و تاریخچه و اهدا📗آشنایی با سازمان ثبت احوال و تاریخچه و ساختار تشکیل و وظایف آن📗بررسی صنعت نساجی و تاریخچه و عمده و خرده فروشی بودن و لیست انواع تولیدات آن📗بررسی مشکلات و موانع ورزش بانوان ایرانی و بررسی روند پیشرفت آن📗بررسی شیشه گری و تاریخچه و اقتصاد و تولیدات آن و مروری بر روشهای فروش محصولات صنعت شیشه گری و طراحی📗بررسی صنعت خودروسازی و تاریخچه و تولیدات و بازار آن و مروری بر روشهای جاری فروش محصولات و خدمات📗بررسی آسفالت و انواع و کاربرد و استانداردهای آن📗معرفی سیستم های خبره و انواع و كاربرد آنها📗بررسی شرکت ساینا و تاریخچه و محصولات و حقوق و دستمزد آن📗بررسی استان گلستان و جغرافیا و اقتصاد و سیاست و صنایع دستی آن